Utomhusläktare

Martinsons läktarkonstruktioner är baserade på stomsystem i limträ och har under de senaste åren vuxit fram som ett mycket konkurrenskraftigt alternativ på marknaden. Allt ifrån stora läktare med tak­överbyggnader och FIFA:s 2star klassificering för internationella matcher, till mindre läktarlösningar anpassade för till exempel små idrottsföreningar.

Vi på Martinsons erbjuder objektsanpassade utomhusläktare, där vi utifrån dina önskemål och behov tar fram en optimal lösning. Dessutom har vi utvecklat produkten Martinsons fotbollsläktare LS, med en rad fördelar inom specifika områden.     


Martinsons fotbollsläktare LS 

Martinsons fotbollsläktare LS är modulbaserad och finns i storlekar från 156 till 499 sittplatser. Läktaren är utvecklad för att göra det lättare och mer ekonomiskt hanterbart för klubbar i divisionerna under Superettan och Damallsvenskan att erbjuda sina supportrar en attraktiv och ombonad läktarmiljö.

Genom en utvecklingsprocess där varje detalj har optimerats ur såväl produktion- som montagesynpunkt kan vi erbjuda en läktare med mycket hög kvalitet och materialstandard. Både materialvalet och den energisnåla tillverkningen innebär en avsevärt minskad klimatbelastning jämfört med läktare i andra material. Leveransen omfattar komplett läktare med bärande stomme i limträ, med eller utan montage.

Läs mer om Martinsons fotbollsläktare LS